Šta je Naša srijeda?

    Srijeda je idealan dan za kupovinu. ASA Banka Naša i snažna d.d. Sarajevo vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici ASA Banka kartica pronaći nešto za sebe.

 

  • popusti do -20%

  • ušteda novca

  • plaćanje karticom

  • ušteda vremena

Naša srijeda

Srijeda je idealan dan za kupovinu. ASA Banka Naša i snažna d.d. Sarajevo vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici ASA kartica pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom ASA debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%, dok je za vas Techno Shop pripremio popust od 15% na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa.

Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u  Konzumu i Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa platnom Pika Karticom.

Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika i Peko prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom ASA karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. U Plaza parfumerijama ostvarujete 10% popusta. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.

Meklineu, ovlaštenom Apple trgovcu, ostvarite popust od 10% sa bilo kojom ASA karticom na kompletan Apple asortiman. Akcija se odnosi na kupovinu iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i sve Apple dodatke.

Ako ste imali namjeru opremiti svoju djecu najkvalitetnijom dječijom odjećom, onda to možete i učiniti kod našeg partnera Okaidi uz 10% popusta na cjelokupan asortiman.

I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

Mobilno bankarstvo

Bankarstvo od kuće bez dodatnog šetanja

Više

Poklon kartica

Neka Poklon kartica bude vaš idealan poklon za sve prilike, praznike, rođendane, vjenčanja.

Više

Internet bankarstvo

Obavljate transakcije iz udobnosti svog doma

Više